MY VVIP

Thursday, July 29, 2010

Bila Amirul bercrita........

Salam semua...

Malam ni Su dok ngadap komputer dgn anak sulong Su : Amirul Amzar, dia pown nak baca blog jugakk... masa dok belek entry yang dah lepas2 tu... mulut kecik dia pun mengomel : Mama.. tak dak ka crita pasai Mirul.. crita pasai adek-adek semua mama tulih, napa pasai Mirul takdak... ha..sapa nak jawab tu hah..pilih kasihka mama Mirul ni... :( tak bestnya...

Okayla..okay la..ni mama crita pasai Mirul plak...




Full name: AMIRUL AMZAR BIN AZHAR
Umur : 9 tahun
Sekolah: Sekolah Rendah Sungai Layar
Jawatan: Pengawas Sekolah

Seorang abang pada 3 orang adek. Suka mengalah dan suka merajukkk.....
Cepat marah tapi cepat lak sejuk.... Seorang yang boros tapi kedekut... tapi pandai bjimat cermat. Payah nak guna duit dia..tapi kalau bab nak perabih duit mama & ayah No.1..

Ni tengah dok ambik periksa Fasa II kat sekolah.. tapi buku tak baca pun.. dah tak larat nak nyuruh dah... Esok ada exam ENGLISH tapi sekarang dah pukul 12.50 masih tak tidoq lagi...

hokay, tu je lah crita pasai AMIRUL AMZAR....... nanti kita sambung lagi nah.... bye2...

*(dah anak suruh cerita pasai dia kan.. kita pun cerita je lah....nak ambik hati anak2..)

Mama: Mirul esok buat exam elok2 ye..mama sayang mirul....muah..muah....

4 comments:

Cery said...

salam kenal..saya dah follow awk...dahbesar hero awk ye

Suhana said...

thanxs 4 follow me..a'ah dah besar dah..jap je masa blalu kan?..:)

Hezesuze said...

entahler anak2 sekarang kan..suh baca buku watdek jek...kalo dimarah lgi buat muka...haha

.s.o.f.i.a. said...

good luck along!!!!