MY VVIP

Friday, July 30, 2010

Cik Bangau, Cik Buaya & Cik Ular

Salam semua... ^_^

Ari ni cuti bagi negri Kedah dan negri2 yg sewaktu dengannya... So lepak-lepak kat rumah je lah. Selalunya klu ari cuti camni kenalah tukar status jawatan dari goment servant ke housewife plak. Kenalah buat apa-apa yang patut... macam surirumah yang lain jugak la...
Sedang dok mengemas tu, datanglah si Fahmi dengan mainannya. . ala-ala LEGO gitu tapi yang murah jer...: Mama.. tengokla ni,. Cik Bangau ni, mamanya yg tengah dok sebok ni pun tengokla... ooiks pandainya anak mama... he.he... Selang beberapa minit datang plak sambil membawa Cik Buaya & Cik Ular.... apa plak dah ni...


Fahmi : Mama cantik tak?





Mama : cantiknyaaa.... pandainya anak mama.. :) tapi baru perasan Cik Ular tu matanya satu je.. he..he..



Berlalulah si anak tu dengan gembira sekali.... ( macam baca buku crita plak) Pas tu Su pun ambikla bbrapa keping gambar untuk dkongsi dgn kengkawan ku di blog kesayangan ku ini... :D

Psstttt :- Jap lagi nak masak... nanti Su update apa yang dimasak untuk lunch nanti... bye...



-Wassalam-

No comments: