MY VVIP

Sunday, July 11, 2010

Concorde oh concorde...



Semalam babysitter call kata nak cuti sebab ada hal... pas tu Su pun kena call opis bgtau tak leh pi keja sebab anak tak dak orang nak ngasuh. Kebetulan hubby ada kelas PJJ kat Uitm Shah Alam, hubby ajak ikut, apa lagi..tak cukup tapak tangan nyiru saya tadahkan...jom...SHAH ALAM .....I"M COMING......(macam la x penah pegi). Semalam betolak dlm pukul 10.30 malam.. Hujan jugak sepanjang jalan.... alhamdulillah selamat sampai Shah Alam lebih kurang pukul 5.30 pagi. Pas tu pegi check hotel Uitm semua penuh..last kali mai tanya Hotel Concorde... nasib bek ada kosong.. booking untuk 2 malam... harga bleh tahan... tapi demi kepuasan hidup..pedulikan semua tu...


Check in dengan penuh keterujaan (ada ke ayat tu) selalu dok check in hotel yang biasa2 jer... ari ni dalam sejarah..he..he... Masuk jer dalam bilik, anak-anak dah over excited... Nombor bilik 1608..




Along: Cantiknya bilik ni mama.... (mulut sampai ternganga..he..he..)


Angah : Mama... bilik air ada kolam mandi (tab mandi)......syoknye....


Mama: Jangan dok buat perak(loghat kedah ) sangat aih.... bikin malu jer.....


Pukul 8.30 pagi turun pegi breakfast... masuk dalam ruang premier (konon2 x mau makan di Lobby sebab ramai orang,,kat sini privacy skit, tapi akhirnya nyesal.. family Su jer yang makan masa tu... anak-anak macam lipas kudung..lari sana..lari sini... nak makan pun x dak mood... sabor je lah...kata kat hubby..nyesal makan kat ruang ni.... buat malu jer..mesti pelayan tu ingat mai mana la budak2 ni..x reti dok diam langsung.....:(


Abis makan terus naik ke bilik.... rehat.. hubby pegi kelas..tingal la kami 5 beranak kat bilik..... petang ni hubby janji nak bawak pegi jalan2.. apa yang menarik kat Shah Alam ni ah... klu Masjid Shah Alam dr dalam bilik pun dah bleh nampak....... tunggu je lah..:)






1 comment:

Three Musketeers said...

Hehehehe...:) Kiter duduk kat Shah Alam...:) Lain kali kalau datang Shah Alam boleh la jumper...:)