MY VVIP

Friday, August 27, 2010

Besday Shakir Vs Ice Cream..

Salam kengkawan..^_^


Semalam kan Pelangi dah janji nak tepek gambar2 besday Shakir .... Lagipun besday dalam bulan posa ni..susahla skit nak celebret. Pelangi call hubby suruh beli ice-cream jer..hihi..bukan kedekut la..cuma klu beli kek pun bukannya nak habis makan kan....muak la... klu ice-cream tu konpom abissss.... Jom semak gambar... ..^_^

Ni la ice-cream nya..amacam best tak...


yummie..yummie.. Bismilahhirahmanirrahim.....


Si Shakir dengan muka hepy... hihi...
p/s : Petang ni Pelangi akan berbuka di Hotel Regency AloR Setar... opis hubby buat majlis buka puasa so nanti Pelangi critakan k... jumpa lagi.....luv uols....

13 comments:

iqbalsyarie said...

Hihi...saya pula yg terliur~

Cerita terbaru di blog:"saya nak kawin dan ada anak"

نورازريناابوحيري said...

nak berbuka dgn aiskim jugak :)

Hezesuze said...

perghh meleleh air liuh weols nie tgok esktem...kompom ptg kan berbuka eksrem ler nmpaknye....hahahaha

apik pehe said...

besornyer kek untuk dia sorang

melur said...

Salam su jelita,
Sedapnya ais krim diaaaaaa. mesti suka tu...hehe
Wish Shakir, a very hapy belated birthday..semoga menjadi anak yang beriman dan berjaya dunia akhirat.

faizol-1 said...

tgk aiskrim tghari camni...tiba2 kring tekak...haha

Sumandak Kinabalu said...

Hai Pelangi...
Wah! I love ice cream. Perisa kegemaran tentulah Vanilla.
Tak kira lah brand apa..hehehe
Thanks for following me ^ ^

sweetsal said...

sedapnye aiskrim kek..terliuq

maisyah said...

WAH..
SEDAPNYA SYAKIRRRR...
emm..nak tryla bebuka dg Viennetta

Lia3003 said...

sedapnya... sedap tak?

anyss said...

Salam,
Fuhhhhh tetiba je teringin makan aiskrim ni ...

zaL_cdpx said...

alahaii sedap banget tol aiskim tu !
nak wey nakkkk !!!!!!!!!!!!!

cik goyos said...

wah sedap nyer~~ nak nak juga!! hehehe