MY VVIP

Friday, August 13, 2010

Ini aja yang termampu....

Salam semua....^~^

Sebenarnya N3 ni ditaip semalam, sebab Si Aisar asyik dok nangis, Pelangi pun save kan dolu..
Malas nak karang ayat semula..belasah je la yang semalam punya..kengkawan baca la ye..jangan segan2 plak..buat mcm rumahtangga sendiri..haha... ayat2nye lebih kurang cam kat bawah ni... :-
"Pelangi baru jer balik nii... tadi berbuka puasa kat luar.. Bawa anak2 beli juadah berbuka di Pasar Ramadhan Gurun, pas tu bbuka kat dlm keta... anak2 kata seronokla mama bbuka kat dlm keta.. huhu... camtu pun ada ka.... Kita makan ringan2 je.. sebab dah janji dengan hubby nak ajak2 gi makan kat Pizza Hut.... (arini kan besday Mr Hubby>.;-) ) setakat ni itu je yang Pelangi mampu kan....Actually there're no cake..no candle just pizzzzza........ (nak speaking London plak....) pizza pun pizza lah kan...

Tapi anak2 yg paling hepy skali..sebab Pizza Hut kat GIANT Sungai Petani tu kan dekat dengan taman mainan..jadi paham2 je lah... Tapi mama diaorang pun rasa best gak sebab dapat makan dengan aman dan tenteram.. anak Pelangi.. Si Mirul tu bawa adik2nya pi main..diala yang jadi bodygad..legaaaa rasanya......Mama & Ayah makan macam orang bdating plak... syukur alhamdulillah....."


Itu aje la crita semalam....kat bawah ni gambar yg sempat disnapkan .. semua ada, xcept mama dia...nak tau sebab apa..... tepuk dada tanya selera..hahaha...

Hubby n Si Mirul

Our Large Pizza..huhu... (boleh supply lemak kat badan bkilo2 nih...)


Si Shakir yg suka berposing...

Si Fahmi yg senyuman x brapa nak jadikkk...

Si Aisar yg suka membaca..reti baca ke tuu....

-Wassalam-... ^_^

15 comments:

Laman Alia said...

Pelangi...

Happy birtday to ur cik abg yer.. semoga pjg umur n dimurahkan rezeki... best tgk muka anak2 ceria...

Suhana said...

Laman Alia : Tima kaseh ye..^_^

sLEEping BEauty said...

happy belated birthday to ur hubby ...!

maisyah said...

wei..
pizza pun sodap...

Suhana said...

Sleeping Beauty : Tima kaseh ye..

Maisyah : itu je yg tmampu kan.. :-)

BezBuddy said...

sedap kn pizza tu?sy dh try gak..hehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam Ziarah dan Kenal Sue,

lama sungguh tak makan pizza. nasib baik dah kenyang ni.. kalau tak mesti terliur..

hehe.

bspotgurl said...

ohh pizza.... teringat pulak kat US pizza.. sedappp

Suhana said...

Bezbuddy : emm mmg sedap.. anak2 pun sukak..haha..

azrina : salam pkenalan..tima kaseh..singah lagi nti yeaa...:)

bspotgurl : pizza mmg marbelesssss... tp x boleh mkn slalu..nti gemuksss...huhu..

Solehah said...

sedapnya pizza..happy besday jgk utk husband akak..

.s.o.f.i.a. said...

happy belated bday kat ur hubby!!!! nice to be with the whole family for iftar kan...??? me dok sorang2 jer kat negeri orang... sedey!!!

✿ YANN ✿ said...

amboi. sedap je pizza tu ye. :)
happy blated b'day untuk hubby akak ye. :D

~~zAnAfAhMi~~ said...

Salam Puan Pelangi..
Nama anak sama dgn hubby akak...hehe...dah besar nnti jd seorang anak yg memahami tu. Puasa2 ni bila sesekali berbuka diluar, mmg seronok sb kita2 ni kurang keje skit kan? btw..slmt berkenalan n maaf kerana akak tak brkesempatan menjelajah blog pelangi lagi.

Echa said...

epi belated besday.. sedapnya pizza.. lama dah tak makan pizza neh...

Suhana said...

solehah : tima kaseh solehah..mmg pizza tu sedappp.. tp xleh mkn slalu..high kolestroll...ahaks..

sofia : tima kaseh..nape dokk sorng2.. xpe apapun bulan posa ni kena sabo yee..

Yann : tima kase yann..sekali skala kan..

ZanaFahmi : Nama sama dgn hubby akak ye.. mmg hubby akak sorang yg mmahami..akak bsyukur sgtt.. hehe... tima kaseh dtg singah k..

Echa: jom mkn pizza...