MY VVIP

Monday, August 2, 2010

Penangan GCB


Salam.....^_^




Banyak blog kengkawan yang dok crita pasai GCB.. hebat sangatkah penangan GCB ni.. So hari ni hubby offer nak pi makan di Mc D..... ingat malas gak nak ikut.. tau2 je lah kan.. malam2 makan burger.. bertambah-tambahla lemak tepu dalam badan yang sudah kaya dengan lemak2 ni..... ;p





Tapi dah orang nak belanja kan.... nanti kecik hati plak......rezki jgn dtolak .. :)




So McD I'm cominggg.....
GCB satu!!!!!!!.....dan.......... dari gambaran Su, rasa GCB ni .....emmm.....rasanya besa2 saja... (atau mungkin x brapa lapar kot).. tapi xler sodap sangat.. tu pun ikut citarasa masing2 la.. bagi Su besa jer... Rasanya Quarter Pounder lagi sodap........ punah jua dietku ari ni.... sape nak jawabbbb..........




Psttt : ishkkk.....slownya tenet malam nih... malaih nak tunggu.


6 comments:

seriseroja said...

sedap ka k.su?kalu sedap nk try jugak...

Hezesuze said...

takut nk try....takot tak sedap...huhu

Suhana said...

seri : boleh la pi la try tengok.. ikut citarasa masing2

Suze: try dulu..baru tahu kan..

noraini kamarudin said...

mmg tk sodap...i dh rasa su..hampeh jo..ok lg chessburger tu,,hisshh tak baekk tau ckp mcm ni mentang2 mewah mkn kt m`sia ni..Alhamdulillah..sekali je le pas ni

Suhana said...

aini : tau tak pa..ha..ha..

brat2104 said...

budak yg keje mcd cakap.. rasanya x bape sedap tp boleh jadi addicted gak..

agak greasy sbb parts yg dia guna tu..