MY VVIP

Sunday, December 5, 2010

Me : Pening & Loya... whyyy.......


Salam semua...^_^
One more entry nii... nak crita pasal sakit & pening kepala plak...
Tak tahu pasal apa sejak 2-3 ari ni asyik sakit & pening kepala jer... pagi Jumaat ari tu sampai x bleh bangun sebab pening sangat..siap memusing2 lagi mcm "merry go round "plak.. bila dah mmusing tu mula la rasa meloya..dah kena gi muntah plak... eeeee..... tensen la... takkan la... dot..dot..dot.. kot... nooo...x ready lagi .... harap2 tu tak la.....
Petang tu lepas pi nengok movie ( sempat lg tu.. pening2 pun pi cinema jgak..hihi.. actually dah rasa ok skit ptg tu..... )Pelangi pegi klinik.. bgtau kat doktor yg pg td pening, loya n muntah... terus doktor tu cakap : Pregnant kot... xmaulaaaa....mental Pelangi belum ready la untuk tu... yg dok ada sekarang pun x tlayan..camna nak tambah satu lagi.....Pelangi suruh mr.doc check BP jer... BP ok plak.. nape pening ehh....
Minggu depan nak pegi klinik lagi ..... nak check betoi2...
Apa2 berita Pelangi bgtau k....

6 comments:

Hezesuze said...

pening + loya = preggy ler uols

tapi spjg preggy weols tak pernah langsung rasa loya camne hehehe

Suhana Shuib said...

Suze: Pelangi belom ready la... :(

AiDa AzRyN said...

nak mngandung kot.. hehehe.. rezeki tu.. :D

Suhana Shuib said...

AiDa : klu dah rezki Pelangi x tolak... hihi...

sekamar rindu said...

salam...

kalau pening2, loya2 tu...mungkin ada berita baik tu..Allah swt nak bagi rezeki tu..

:)

follow ur blog..

Suhana Shuib said...

sekamar rindu : i hope not.. x ready lagi la... tp klu dah tsurat i trima jer...