MY VVIP

Wednesday, July 11, 2012

DI SUATU MASA wif ACIKLaNa & FrEnS

Walaupon story ni dah lama..(time dulu Su malas nak apdet blog) Su tetap nak bercerita tentang mereka2 yang sentiasa menceriakan hari2ku..amboi ayattt... memang best time ni sebab writter yang paling Su sayang telah turun ke Utara n kami peminat2 area Sungai Petani..bertukus lumuih menjayakan program untuk team Kaki Novel ni....Orang kuat SP opkosla Su, Kak Limah aka Tinie, Norlia Shafie( lebiu sayang), Illa Azman( bengkang ubi kentang sedap la aritu) , Didie  n ramai lagi... kami dah plan semuanya..memang happening sangat aritu..ngan BBQnya..Spagetti, bihun,nasi goreng cina( ayaq tangan Su hokay!!;p),bengkang, agar2 laici,kek pisang  dan banyak lagi la menu2 yg sedap2 belaka... nak tengok gambaq????? okay layan~~~~~~~





ni gambar Su n the geng!! Lia, Tinie, Didie n Me...huhu..sayang kamu semua ketat2..



Kaki Novel punya big boss n small boss... pelakon tambahan tu kitorang la...hehe.. mmg hapening giloss barbedosss.....



Ce teka..huhu..Su n Aciklana..mabeles kan!!! hahaha..abaikan make up ai yg sememeh tuu...
idong bkilat!!

Pengalaman Su yang pertama berjumpa ngan Writter... Acik Lana sekali jatuh chenta..selamanya kan setia.... lalalalala~~~~



9 comments:

lelamaisara said...

wah...semua ni kaki novel eh...best la...

Suhana Shuib said...

lelamaisara :yup! semua ni peminat tegar Novel..huhu

nn lylyn said...

siap turun padang =)

Rai said...

salam kak,
saya lama dah tak berkecimpung dalam bidang kenovelan ni..hehe.. tak menyempat..kalau sempat pun takut dah..sbb nanti khusyuk sangat mengadap tu tak jadi keja pulak kita..tapi kakak saya masih lagi hantu novel..siap bukak kedai buku sewakan koleksi novel dia yang simpan dari tahun 1990-an lagi..

Suhana Shuib said...

nn lylyn : mmg kak su n d geng bertukus lumus aritu..hihi..tapi mmg best sgt..

Suhana Shuib said...

Rai : wah! bestnya sapa nama kakak u..kak su nak bkenalan..bleh gak tukar2 novel nanti..

Wanieys said...

peminat novel ker semua tu hihi...salam kenal dari wani juga

Suhana Shuib said...

Wanieys : salam kenal.. kat ats tu semua adek bradek NOVEL..hahaha..mmg minat abis2an.. jom join kami..

Lieya said...

baru dpt jengah rmh kak su ni... mmg terbaik dan termanis sekali kenangan kita bersama tu kan..

lia pun pertama kali jgk jmpa dgn writer ni.. dan semestinya acik lana mengungguli carta yg pertama dalam hati.. :-)