MY VVIP

Wednesday, June 30, 2010

Happy Family





INI GAMBAR SATU FAMILY...ni la pertama kali tangkap gambar bersama2.Tapi sayang Aisar tak nampak muka.Masa ni pegi teman sepupu akad nikah (depa pun dah dpt anak dah).:)

Jun

Ari ni baru habis kes pukul 3.00 ptg. Partner pegi exam...kena buat keja sorang2. :(

Sunday, June 27, 2010

apa-apa aja..


Ari ni pukul 3.55 baru abis kes.Boring betoi. Tadi sampai dah tersenguk2 kat meja. Malu kat saksi yang beri keterangan tapi nak buat camne dah tlalu ngantuk kan..bior je lah. Peguam ntah apa2... Partner lak g exam... x best la ari ni..bosan..kes pun x menarik...jumpa lagi esok ye di Mahkamah Majistret Yan....

Report Kad Fahmi..

salam semua..ingat tak ari khamis lepas yg Su kata nak pi sign report kad Fahmi..lucu betoi..dia dapat no:13.. Dalam kelas dia ada 14 org jer, maknanya dia dpt no.2 dr belakang... nak buat camne kena trima jugakla keputusan tu sebab ada 2 paper dia x ambik...(tu kena salah mama & ayah dia) apa2pun mama bangga dgn Fahmi sebab tengok dr keputusan semua markah okay..cuma ada banyak saingan jer.. mama ucapkan tahniah dan syabas pada Fahmi... :)

Jalan-jalan..




ni gambar ramai2 masa nak p Islang Hopping..best sangat...anak2 pun enjoy....

Thursday, June 24, 2010

Jalan-jalan..





*gambar anak-anak mama... gambar yg pakai alatan snokel tu masa p Pulau Besar Mersing..pengalaman pertama snokel( orang kedah kata "KECIWI")dua2 beradik sama aja.. ayah diaorang pun sama...KECIWI... he..he..

Jun

SALAM....ari ni khamis, syoknya sebab habis keja kul 3.30 ptg. kejap lagi nak pegi sign report kad Azmar Fahmi, x tau la dapat apa sebab ada satu paper x ambik. (cuti pergi jln2 kat Mersing..) so x leh nak marah kat dia la kan :). apa-apa pun x palah asalkan Fahmi berjaya...doa mama sentiasa bersama Fahmi selama2nya....

Wednesday, June 23, 2010

aisar

anak-anak adalah permata yang dianugerahkan ALLAH. Kita sebagai ibu bapa perlu membentuk mereka dgn sebaik mungkin... sekadar untuk renungan.

aisar

ari ni aisar dah berusia setahun sebulan... dah besar dah anak mama....
nak didik anak perempuan sorang ni susah sikit sebab dia ada 3 abang....rasa2 camne ek... abang2 asyik main ultraman, power rangers pas tu dok bagi kat aisar plak..pening kepala. Dok bgtau kat abang2 tu yang adek pompuan x leh main benda2 camtu.
tp buat penat jer..bknnya paham pown..xtau la.... :p

aisar

ni puteri tunggal.... setelah 13 tahun menanti.....klu dsebelah MIL aisar adalah cucu perempuan tunggal..(buat masa ni lar..esok2 tak tau lagi..)

Anak Ayah..

My 1st Blog

ari ni baru belajar buat blog sendiri..susah jugak yea.. bukan apa sebab tengok ramai kengkawan yang ada blog jd kita pun teringin la....:)