MY VVIP

Tuesday, July 10, 2012

CAHAYA QASEH BY~~ KATHY TUAH

hai semua..."_____"

Arini nak share tentang novel yang baru Su beli.. ulasan x bleh la nak list down kat dalam ni..nanti ada yng kecik ati plak kan! pepon TAHNIAH diucapkan sebab anda semua (writter) berbakat.. jom layan pic kat bawah ni...zassss~~~~~~






Ni buku tulisan Kathy Tuah..Su baru baca n x abis lagi..so review kena tunggu la kan..jalan cerita menarik .. sepanjang masa membaca xde skip2 page..itu maknanya????? x bosan la kan... x sabar nak abiskan reading... chaiyook Kathy Tuah..akak sokong karya kamu sih!!!!



tenet seloow cam sipoot... ade lagi buku yang x di upload...chemuihh nak tunnguuu.....adessss.....



6 comments:

FaD + iLaH said...

huhu x sabar nak bace pasal review cite ni..kalau best nak belila..da abes bace buatla entry..hehe

Suhana Shuib said...

Fadilah: Insyaallah nti saya buat n3 utk novel ni..tapi rasa cam bbaloi beli.. sampai m/surat skrg ni pon maseh best la cite dia..

FaD + iLaH said...

huhu nak belila gitu..

Suhana Shuib said...

Fad+iLah : beli jangan x beli..huhu.. kak su hanya review novel yg best jer tau..;D

Kathy Tuah said...

ampun kak kalau ada salah silap dalam novel tu..(awal2 mintak maaf ni..kehkehkeh)

Suhana Shuib said...

Kathy Tuah : amboi minta maap segala nooohhh... huhu..cepat bawak mai kek coklat dua bakol!!! "__"