MY VVIP

Monday, July 23, 2012

NAPE X BOLE NAK UPLOAD GAMBAR???

Ni bersiaran dari opis.. tapi pc Su x bleh nak aplod gambar  :-(
Opis dah blaklist nama Su ke?? time kat rumah ok plak..hukhuk..
Dah la time kat opis je bole nak berblog bagai..kat rumah bizi kot! hurmmm..nak2 sekarang ni bolan posa..
jadual malam sentiasa padat... tapi Su belom pegi solat tarawih..maklumla ABC (Allah bagi cuti)..mgkin
dalam 2 @ 3 ari lagi bole la join mak pegi masjid..nak bawak si Along & Angah sekali.. so kawan2
semua...arini nak masak apa?????..Su beli jer..sahur nanti baru masak!.. jom2.. share menu bbuka posa
kawan2 semalam..Su semalam masak daging masak kicap ngan gulai nenas ikan kering... kuih tapau jer dr pasar Ramadhan..<---- sgoh Su x rajin...hihii..




psst : sguh my blog x berseri tanpa gambarr!!!!!! tulunnn!!!!

("___")v

14 comments:

Kak Izan said...

naper ekk.. tak penah kena lagi... :)

Suhana Shuib said...

Kak Izan : x tau la nape..Su sedayy ni..geram pon ada juga..

Rai said...

saya terkena jugak kalau guna internet explorer..tapi kalau guna modzilla ok je..tapi nak senang saya buat entry guna email je..hehe..

...sWeeT uMi... said...

huhuhu...mmg tak berseri blog tanpa pic kan...wah ari ni umi baru nak masak daging kicap ngan sayur goreng (^__^)

Didie Redwan said...

kak suuu,...

Dd datang singgah lunch boleh kik kik.. hmm nice blog.. jom follow dd sama yer..

Cik Nurul said...

semalam ayah yg masak...hehe..ikan keli masak tempoyak...nurul awal2 lg da pengsan...senggugut py pasal...huhu...

Suhana Shuib said...

Rai..iye ke??jap g kak su nak try guna mozilla plak..:(

Suhana Shuib said...

Sweet Umi : betol tu..cam lemau ja..x sukak!

Suhana Shuib said...

DD..tq sebb polow..jemputla makan.. satgi van jenazah mau kak su x tau nah!! hahahahhaa..

Suhana Shuib said...

Nurul : abah masak ikan keli tempoyak..ohmy pitam*** ai luvvs tempoyakk..:D

Acik Erna said...

sa;a, su..hari ni kita serupa..beli je..tapi semalam acik dah buat puding untuk dimakan sejuk masa berbuka nanti

Suhana Shuib said...

Acik Erna: Acik..hahaha..sama2la kita ke pasar ramadhan ntii ..

Didie Redwan said...

hmmm dah kak su abc dd nak follow aaa...

lieyalatif said...

same la mcm opis lieya ari tu..die blocked nak upload gabar meroyan la jugak...seb baik tak lame huhuhu.......