MY VVIP

Thursday, July 19, 2012

AKU YANG KAU CINTA..BEST KE??

Assalammualaikum sahabat blogger Su..

Nak share tentang Novel yang baru Su beli ni...

Nak share tentang novel yang Su baru terima petang tadi.. atas  saranan kawan baik Su di BBC si

Liza Wati, Su oder buku ni secara online kat Liza kemaren n arini dah sampai ke tangan Su..

Cepatkan...! Banyak yang

 komen kata Novel ni best sangat..Nama penulis MUNA MAHIRA.. ni novel dia yang ke-2... harap2

 result bestla nanti kan..sebab si Liza Wati ni mmg peminat tegar novel di Malaya ni..hahahaha...

 selalunya klu dia rekemen novel tu best..kompom best punya...TQ Liza Wati....


psst : Su peminat tegar Acik Lana..cerita2 e-novel kat situ memang meletopsss!! link Aciklana : http://aciklananovel.blogspot.com  sesiapa yang minat ngan novel sila la terjah yea...Su ari2 lepak kat Wall Acik Lana di fesbuk.. kat situ ari2 meriah.....huhu... sila lah yea...

4 comments:

Ila Razali said...

hai su....

ila pun suka novel. nanti su dh habis baca, buat review dr kaca mata su :) lau best, ila nak beli jgk la. hihi.

Aleyn said...

Dah lamanyer tak baca novel....zaman sekolah menengah jer dulu...huhu

Thanks for visiting my blog..jemputlah datang lagi..

Selamat Berpuasa!!!

Suhana Shuib said...

Ila : ok2..nti Su review k.. tq Ila sbb follow Su..

Suhana Shuib said...

Aleyn : kita same hobi ek?? bestkan baca novel tapi tu la kan klu sebulan beli seploh nobel mau kopak poket Kak Su ni ha!! huhu..