MY VVIP

Tuesday, July 3, 2012

Salam semua.. Hai dah lama x merajinkan diri utk apdet blog ai ni.. maklumla bizi bbenor .. Lately ai lebih suka berfesbuk dr bblog..fesbuk kan mudahh….


So ai nak story sket kat sini tentang member2 fesbuk ai yg semuanya ai sayanggggg sangat.. kitorang ada satu group tau.. Group “ Wondergirl Aciklana” kat situ memang terlalu meriah… jgn tak tau yea..ai ni peminat no. 1 Aciklana..hahahaa…Minat sgoh dengan penulisan Acik ni..sempoi jer.....


 Kat wall Aciklana tu ai ada ramai kenalan.. sampai Sabah n Sarawak… Nudras & Leen Haneeza salah satu kawan yg paling ai sayang..derang ni dr Sarawak..so baik hati..so penyayang ..hahahaa..serius hokay!! ;p Kami kat wall tu dah macam adik beradik.. percaya atau tak..kami kebanyakkan x pernah berjumpa pon..cuma di fesbok aje kami kenai..tapi keakraban tu mengalahkan kawan2 yang ari2 dok jumpa..


Tima kaseh buat Aciklana sebab wujudkan group ni..mmg berbeza dr group2 lain.. kalau sape2 nak jengah wall Aciklana dipersilakan ke blogspot..Taip aje Aciklana..trus kuar page dia..hambek kau siap promot lagik ni ha!

Geng Wondergirl Aciklana sunggoh ai sayang kamu semua…n to Aciklana sgoh kamu dilahirkan untuk menjadi PENULIS…so apa lagi..tulis la laju2 k.. x sabar nak tgu kelahiran “PELANGI CINTA BUAT SUAMI” gerenti meletops punya nanti…okay setakat sini saja tuk arini.. Jumpa lagi…zassssssss~~~~~~ “___”


* Novel ni mungkin deliver tahun depan..yang ni haruslah tahap WAJIB BELI!!! huhu

No comments: