MY VVIP

Tuesday, July 17, 2012

PART4# TERIGAU-IGAU CENDOL DURIAN BORHAN????

Ni nak share pengalaman masa on d way nak balik ke Kedah after pergi rumah tunang Shazrah.. masa hubby drive, Su nmpk kat tepi jalan tu ada banyak sgt keta berhenti..ingatkan ada kenduri ke hape..rupa2nya derang ni berenti sbbkan gambar kt bawah ni:-------

 



dia pya tagline mmg mengancam kot! "kEenakan Yang Terigau-igau" tapi mmg betoila tag tu..mak si Shazrah ckp mmg sedAP SGOH cendol kat situ.. Su pon time menaip ni dok kecur air liur..nak ulang pegi makan jauh sangat kot!... hurmmm...kena tunggu Si Shazrah n hencek tunang dia kawen je la baru bole pegi..

 Shazrah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bila ko nak kahwin??? ape?? tahun depan??? oh my! lambat lagi tuh!!!! hukhuk... BORHAN dalink.....!!!!



Alahai CendoL!!!! ai dah terigau-igau dah niii..... tgok gmbar pon jadi la......nyum2..

19 comments:

Rai said...

aritu tengok jugak kat blog wahida dia pomot pasal cendol ni.. habis la incik suami kalau camni.. botak nak drive pi cari cendol pulak.. haha..

Suhana Shuib said...

Rai: huhu..jenuhla sapa2 yg ngidam..rabakla poket hubby nti..kikikiki.. tapi memang serius sedapp..

dyabunga said...

sedapnya dya tgk cendol..

are_lin@yu said...

hai,jomlah join segmen ayu ;-)

ct rahani said...

baru weekend lepas makan cendol yg sedap.. pastu rasa cam nk repeat lagi jer.. nak2 time cocer panas.. hiks..

maszmadi said...

salam kenal,

cendol ada durian... macam best jerk... kat maner ni

Nazayiena said...

Salam kenal dr kak Nurul.
Sedapnya cendol durian tu...

Wanieys said...

cendol suka la tp klu dh campur durian wani xmkn sebabnya durian tu wani xmakan hihihi

Myra Jay said...

1st time dengaq Cendol Durian :D

Mamamya said...

x penah makan cendol durian...selalu makan cendol biasa atau cendol pulut jer....

Aziela said...

Alaa...cerita la sikit location dia kat mana...

Kayna said...

kat mana Nih?

Suhana Shuib said...

dyabunga : mmg sedap sgt cendol kat situ..pist time makan cendol doyan..pergghhh..mmg sodap..hehe

Liza Razak said...

balik raya nanti nak singgahlah :)

Suhana Shuib said...

dya : serius sedap.. x penah jumpa cendol camtu kat kedah ni..huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sedapkan cendul durian.hari tu first time mkn kat restoran nyonya mmg mengaum

nik rosmawati said...

tak penah makan cendoh durian.nasib baik ingatkan cendoh jea.kalau ingat kat borhan. kes naya ni..hehe

Suhana Shuib said...

Lydia : mmg sedAP..rasa cam nak pegi lagi makan kat situ..tapi jauhhh

Suhana Shuib said...

Nik : klu ingat kat Burhan..mmg pitam le hubby nti ..huhu