MY VVIP

Tuesday, July 10, 2012

SAYANG CIKGU KETAT-KETAT BY~~ RAFINA MIMI ABDULLAH


Nak crite pasal novel ni plak... SCKK.. penulis baru gak..keluaran Kaki Novel...Tajuk dia memang unik sket..



Buku ni Su belum start baca lagi..tapi dr komen2 kawan kat fesbuk ada yang cakap best..because Su x baca lagi jadi so far me "NO KOMEN" review kena tunggu lepas Su abis baca CAHAYA QASEH by KATHY TUAH la kan.... phewww mcm nak ambil exam plak.... study weiiii....huhu ... bukan senaqng nak jadi penulis... Anugerah tu kurniaan Allah..klu xde bakat mmg susahla.. nti x pasal2 jalan crite pon hancusss.... hadoila.. so Su hanya sasuai jadik pembaca n pengomen jee.....hakhak... sabarla wahai buku.....nti Su baca n review kat sini hokay...


~~~~baibai~~~~


3 comments:

ct rahani said...

penulis nih penah satu sklh ngan sy dulu.. tp dia senior sy la.. sy pun x kenal dia.. tau pun bila kakak sy yg bitau last week.. sbb 1 batch ngan dia.. nanti nk carik jugak la novelnya.. macam menarik je tajuknya.. :)

Suhana Shuib said...

ct rahani : tajuk mmg menarik,.. tapi Su x sempat baca lagi la..nti pas baca Su review k..

Mrs.Yie said...

penulis datang membaca :)