MY VVIP

Monday, July 30, 2012

MAafkan MAmA SayAng..hurmmmm...

Nak share ngan kawan2 blog semua.. 
Celik-celik pagi tadi dah pukul 6.00..hadoii..
Kesian kat anak2 Su..semalam anak2 dah siap niat tapi tak taulah anak2 tahan ke tak.. 
Alahai..apa punya mak le ko ni Suhana..hukhuk..
Sungguh Su rasa bersalah sesangat.... Dah buat alarm kat henpon tapi still x jaga..tidur mati ekk???? 
Arini nak pegi beli jam yang bunyi dia boleh kejutkan satu taman perumahan Su... 
pepon Su tetap rasa bersalah kat anak2...Maafkan Mama sayang~~~~.. :-(


Wednesday, July 25, 2012

BUDAK2 SEKARANG..hurmmmm...

Su nak cerita tentang kes di mahkamah arini. Mesti ada yang belum tahu yang Su bekerja sebagai Jurubahasa di Mahkamah Majistret Gurun,Kedah.
Arini ada kes mahkamah kanak2 atau bahasa undang2nya Mahkamah Juvana..Budak umur 16 tahun dituduh memiliki dadah heroin..aduhh... sedih sguh! kesian kat mak budak tu..

Su berdoa untuk diri Su dan sahabat blog semua agar anak2 kita dijauhi daripada perkara-perkara negatif macam ni.. sedih tengok muka mak budak tu... terbayang saat susah payah si ibu mengandungkan anak..tetiba ini yang anak dia balas...

**TAMAT**

Tuesday, July 24, 2012

Me & MY MAgiC MOP????

Nak share ngan semua sahabat blog.. 
Nak cerita pasal mop yang Su beli di Tesco 2 minggu lepas <---dah lama daaa
Nak crita jugak! hahahaa.. mop ni memang best dan lain dari yang lain..
Su beli selepas Su baca blog Puan Lara Kimura


memang berbaloi beli sebab kesannya memang superb!!! try la ..harga klu x silap RM16.90 jer kot... tapi mmg best!! serius direkemenkan untuk para ibu2 di luar sana..( dah gaya cam promoter mop plak ni)

**TAMAT**

Google Chrome..I LOve U..;P

amboi tajuk kemain lagik ek!!

Saja nak share ngan sahabat blog semua..akhirnya PC Su kat opis dah boleh upload gambar....sila rujuk n3 aritu ....oh my..syioknya.. rupa2nya Google Chrome ni lebeyy lajuu la..

testing-testing!!!!
bunga raya putih depan rumah mak! 

adek Su yang bongsu..

Maaf sebab semua gambar tidak ada kena mengena dengan tajuk.. ;D

PENAT KEJE PART TIME MODEL..FEWWW !!!!!


Assalammualaikum n salam sejahtera sahabat blog semua..
Semalam selepas balik kerja Su singgah jap kat tempat mak n adek Su berniaga di Pasar Ramadhan Taman Seroja Sungai Layar Sungai Petani Kedah..<kasi alamat penoh senang kawan2 blog nak pegi nanti... :D ..Mak n Adik jual kuih muih,laksa n cucur udang .. Cucur udang ni memang mak Su buat sendiri..resepi turun temurun..hahahahaha..(elleh.... mcmla mak ko je yng pandai wat cucur udang Su oiii  ;p) Tapi serius cakap..cucur udang mak ni mmg sedap..kuah kacangnya..perghhh..terangkat.. So dah alang2 pegi tu kan..korang taulah apa yg berlaku..hekhekhek..Su jadi model cucur udang la..huhu..**wink**wink**


Layan~~~~~~~

**** sempat lagik****



**Su ngan adek si toke kedai.....smileeee**



***ok sila pcaya...yang ni Su yang buat dr A to Z.....bulat cam tuan dia gak**



**kenalkan..dr kiri mak, Su n Cik Mah...yang Su pelok tu Cik Mah ok..my mum yg sebelah sana..**



**nak kueh apa dek???? hoho..syiok ooo manyak untung maaa.....**




**hahahaha..tau2.. ai  posing gedikss**



pilih2....buah melaka my febret,..nyum2..


****TAMAT PUASA HARI KE-3***