MY VVIP

Thursday, July 5, 2012

ME & ACIK LANA

Just nak berkongsi minat dgn uols semua.. Ai mmg minat membaca novel. Tapi maseh lagi hijau..tu pon selepas drama "NORA ELENA"..fhewww Aeron ngan Siti Saleha mmg best sgt dalam cite tu..Ai??? trus jatuh ati kat Si Seth Tan..alahai..

Dari situ minat mula la merebak..haha.. sebulan pernah beli sampai lebih dari 10 novel..pitam*** duit keluar cam air.. seb bek la guna duet sendiri.. klu harap duit kat boss mmg harus kena "Skolah" dulu.. sakit tinga weiii...;p

Novel yang firstly ai beli opkos la "KASIH SUCI" dah minat ngan si Setan kan???? pastu baru beli yg lain2.. Nak share salah seorang writter yang paling ai suka and ai palinggg sayangggg...sape ce teka????? hoho.. My Lovely Aciklana... Layan gambar writter dulu kat bawah ni:---------> kat bawah laa....


Anggunkan??? bukan nak bodek hokay! ;D

First Baby Aciklana


Second Baby Aciklana

Dua-dua buku ni dah ada dalam simpanan ai..cuma yang 1st baby Aciklana tu xdak Autograph Acik xpecialy cop bibir seksi Acik yang gojes mojes tuuu... hadoila... bila nak copkan Acik????  yang 2nd baby Acik tu dah ada cop bibir gojes mojes sbb my hubby pi ambek by hand kat Acik..sampai arini xleh lupa.. tq dalink!!.. Buku2 tulisan Acik mmg tahap WAJIB ai BELI.. sebab dia punya story flow very nice u know..hahaha..speaking London sat... so dia adalah antara penulis yang ai sayang n dok dalam carta tempat pertama di dalam blog ai..( blog ai..ai punya suka la nak pilih sapa kan???) huhu.

Third baby Aciklana will delivered bulan OKTOBER kot.. klu x silap ai la.. x sabar nak tgu.. klu dr bulan Julai terus lompat bulan Oktober bole tak???? mmg ai melampaukan!!!!  okay dah x mau merepek panjang tau uols semua bosan....jom balik!


-SEKIAN TAMAT- "___"

3 comments:

nik rosmawati said...

tak suka baca novel.dari dulu lagi.huhu

Suhana Shuib said...

Nik : ai pon baru jer tjebak ni... huhu..

Ayu dzulkarnain said...

salam kak su,

ehh sama la kita terjebak baca novel zaman seth tan. hehhehhe.