MY VVIP

Sunday, June 27, 2010

Report Kad Fahmi..

salam semua..ingat tak ari khamis lepas yg Su kata nak pi sign report kad Fahmi..lucu betoi..dia dapat no:13.. Dalam kelas dia ada 14 org jer, maknanya dia dpt no.2 dr belakang... nak buat camne kena trima jugakla keputusan tu sebab ada 2 paper dia x ambik...(tu kena salah mama & ayah dia) apa2pun mama bangga dgn Fahmi sebab tengok dr keputusan semua markah okay..cuma ada banyak saingan jer.. mama ucapkan tahniah dan syabas pada Fahmi... :)

No comments: