MY VVIP

Sunday, December 5, 2010

"Chronicles of Narnia"



Salam semua... ^_^



Nak crita pasal ari Jumaat lepas... hajat hati nak bawa anak2 pegi tengok cite "ngangkung" kat Village Mall... tp hubby pi tanya x dak plak.. klu nak tengok gak kena pi kat Central Square.. so malaslah..sebab dah parking kat VM so hubby suggest tengok gambar "Narnia"... apalagi anak2 punya seronok.. sebab klu ikut tarikh tayangan Narnia akan tayang pd 9 Dis 2010... nape tayang awal ahh.... lupa nak tanya kat toke wayang tu..hihi..
Gambar tu 3D so kena pakai cermin mata 3D.. anak2 plak x biasa pakai..mcm2 soalan yg ditanya...jenuh plakla nak jawab....
Crita tu ok gak.. so asalkan anak2 hepy... me & hubby layan jer...
i luv my kids so much....
pas ni nak nengok crita apa plak yea... tungguuuuuu................

2 comments:

Insan Marhaen said...

da lama tak p pawagam. apatah lagi pakai spek 3D.

Suhana Shuib said...

Insan Marhaen : Pelangi pon x besa pakai gak.. tu la 1st time ... x slesa plak.. anak2 siap tya lg : nape gambar tu mcm tkeluar mama.. hihi...